I fädernas (cykel)spår för framtida segrar!

Välkommen till Vasaloppsseminarium hos Bike Fixx den 15/5 kl 17. Vi berättar om hur du bäst förbereder dig och tränar inför Cykelvasan och övriga långlopp i Sverige. Kom och lyssna på nyheterna inför årets Cykelvasa och historien bakom den 10 åriga succén från banchef Anders Holmberg: Vasaloppet. Du får också värdefulla tips om träning och förberedelser från Conny Björnehall: Vasaloppsbloggen/ambassadör Merida. Vidare kommer Tomas Bylon från Enervit berätta mer om hur du optimerar energin före, under och efter loppet. USWE presenterar smarta ryggsäckar som gör vätska och utrustning enkelt och säkert.

Men viktigaste utrustningen är ändå cykeln! Merida visar på vad som de anser är rätt cykel för att bäst tackla utmaningen i Fäders spår. Vad är den rätta cykeltypen och hur ska jag tänka med dämpning, utväxling och däcksval.

För de som vill finns sedan möjligheten att cykla en tur i den närliggande Änggårdsterrängen. Tillsammans med Ella Holmegård från Team Merida Sverige njuter vi av skön stigcykling. För de som önskar vara med på cyklingen, kom gärna cykelklädda. Vi har plats att ställa cyklar under seminariet. Det kommer dessutom vara utlottningar och fina erbjudande från våra vänner och Vasaloppspartners
Enervit, USWE, Merida, Lazer

Finns det frågor mejla nicklas@bikefixx.se

Hålltider
Vasaseminarium: 17-18:30
Mingel och ombyte: 18.30-19
Cykling: 19–20

Varmt välkommen önskar vi på Bike Fixx, Officiell Vasaloppsbutik